Наближаються новорічні та різдвяні свята, то ж рецепти яскравих святкових закусок саме на часі. Наприклад, відмінною основою для святкової закуски можуть стати кольорові тонкі млинці.

Для них можна приготувати солодку чи солону начинку, гарно оформити й при подачі на стіл вразити гостей. Але найголовніше, що для цієї страви не обов'язково використовувати штучні барвники, адже існують й нічим не гірші натуральні.

Для цього вам знадобляться деякі прості продукти, щоб уникнути використання хімічних порошків чи гелів.

Кольорові млинці, скріншот з відео
Кольорові млинці, скріншот з відео

Як приготувати кольорові млинці для закусок:

По-особливому красиво та апетитно виглядають млинці зеленого кольору. Вони передусім чудово контрастують із вареним яйцем, червоною рибкою чи грибною начинкою.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Для отримання яскравого зеленого кольору варто взяти шпинат, проте не тільки сік, а й м'якуш. Для цього листя облийте окропом та перебийте блендером. А оскільки волокна трішки жорсткі, пропустіть масу через сито.

Не менш красиво на святковому столі виглядатимуть млинці яскравого червоного кольору. Для їхнього приготування у тісто потрібно додати сік буряка, який точно знайдеться у кожному домі.

А щоб приготувати млинці насиченого жовтого кольору, додайте у тісто куркуму. Крім цього, її можна додавати й до звичайних млинців, особливо при використанні блідих магазинних яєць.

Кольорові млинці, скріншот з відео
Кольорові млинці, скріншот з відео

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами