Однією з найпопулярніших страв, яку заведено подавати до сніданку є різноманітні бутерброди. Найчастіше це звичні нам усім - з ковбасою та сиром.

Проте урізноманітнити своє меню можна і варто це зробити. Спробуйте приготувати досить незвичний варіант бутербродів - з картоплею, які зарядять вас енергією на весь ранок.

Щобільше, такі хрусткі грінки готуються досить швидко і точно припадуть до смаку вам та всім членам сім’ї.

Інгредієнти:

  • батон - 8 скибочок;
  • картопля - 3 шт.
  • яйце - 2 шт.;
  • часник - 1 зубчик;
  • спеції.

Бутерброди з картоплею, скріншот з відео
Бутерброди з картоплею, скріншот з відео

Приготування:

Наріжте батон на скибочки. Картоплю очистіть й натріть на тертці із середніми зубцями. Далі картопляну масу з'єднайте з яйцем, можна додати подрібнений зубчик часнику й улюблені спеції. Досить гармонійно тут будуть виглядати прованські трави.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Посоліть начинку та ретельно перемішайте усі інгредієнти до отримання однорідної маси. Тепер викладіть картопляну масу на батон і помістіть бутерброди картоплею вниз на розігріту та змащену олією сковороду.

Після того, як картопляний шар підрум'яниться, переверніть грінки й потримайте їх на вогні ще кілька хвилин до утворення золотистої скоринки.

Бутерброди з картоплею, скріншот з відео
Бутерброди з картоплею, скріншот з відео

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами