Десерт з бананів з сиром та йогуртом — смачний та корисний пиріг для тих, хто хоче схуднути. Такий рецепт врятує багатьох від переїдання, але безперечно прикрасить святковий стіл.

Мрія всіх тих, хто намагається схуднути, та слідкує за фігурою — з'їсти солоденьке та смачненьке та не набрати зайвого. У тг-каналі "Формула схуднення" опублікували десерт, який не залишиться складками жиру на талії.

Дієтичний пиріг, Фото: Youtube
Дієтичний пиріг, Фото: Youtube

Для приготування нехитрого та смачного десерту знадобляться декілька бананів, нежирний сир та нежирний йогурт. При чому продукти слід взяти з найменшою жирністю, що саме собою вже дешевше, а банани можна взяти перестиглі. Тобто рецепт перетворюється ще й в бюджетний десерт.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
  • 5 шт. бананів
  • 200 г нежирного сиру 1,8%
  • 100 г йогурту
  • 1 яйце

Дієтичний пиріг, Фото: Youtube
Дієтичний пиріг, Фото: Youtube

Приготування:

Очистити та нарізати банани. Варто зауважити, що нарізати фрукти можна будь-якими варіантами — вздовж, поперек, або перем'яти. Змішати сир, йогурт, яйце у блендері до отримання повітряної маси. Можна додати столову ложку меду. Викласти банани у форму і залити одержаною сумішшю. Помістити в нагріту до 180 С духовку і випікати 20-30 хв.

КБЖУ на 100 г (без меду): 96/6/1/14

Дієтичний пиріг, Фото: Youtube
Дієтичний пиріг, Фото: Youtube

Нагадаємо, ми писали, що несподівана закуска з печерицями на новорічний стіл: такого ваші гості ще точно не пробували.

Як повідомляв "Знай.ua" домашній майонез без яєць за 30 секунд - найпростіший рецепт: ідеальна заправка для "Олів'є" на Новий рік.

Також "Знай.ua" інформував, різнокольоровий желейний торт "Бите скло" без випічки на святковий стіл: діти та дорослі скажуть "вау".