Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось фокусувався на новорічному столі, поцікавившись, яке м'ясо є головним на столах українців.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПрактично всі зимові свята вже добігли кінця, тому можна розібратися з тим, що ж робити з їжею протягом усього 2023 року. Найкраще, за словами Євгена, що українці можуть для себе зробити – це бути щасливими та здоровими. І це легко досягти виключно за допомогою їжі.
"Просто візьміть за просте правило: 1/2 тарілки овочів, 1/4 білків, 1/4 вуглеводів і трохи жирів. Для старту цього достатньо. Наприклад, у мене: печені буряки, кімчі, петрушка, суміш вівсянки з пшеницею, курка, яйце та сир", - пише Євген Клопотенко у публікації.
Він дуже сподівається, що це правило буде першим на шляху правильного харчування. Бо з його допомогою не виникне думок про те, що ви змушуєте себе харчуватись правильно.
"Я вже від одного виду наїлася", "Тільки сир, це, напевно, більше жири, ніж білки. Усім здоров'я", "Їжа має бути простою. Важливо правильне поєднання продуктів і пропорції", "А навіщо поєднувати курку та яйце? - Білок. Може краще розвести їх?", - пишуть користувачі у коментарях.
Нагадаємо, корисний мармелад із трьох інгредієнтів: такий простий рецепт вас точно здивує
Як повідомляв "Знай.uа", для лікування та насолоди: як приготувати варення з калини з м'ятою, найпростіший рецепт
Знай.uа писав, корисні цукерки із сухофруктів та горіхів за 10 хвилин: можна і смакотою поласувати, і імунітет зміцнити