Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось фокусувався на новорічному столі, поцікавившись, яке м'ясо є головним на столах українців.

Практично всі зимові свята вже добігли кінця, тому можна розібратися з тим, що ж робити з їжею протягом усього 2023 року. Найкраще, за словами Євгена, що українці можуть для себе зробити – це бути щасливими та здоровими. І це легко досягти виключно за допомогою їжі.

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Просто візьміть за просте правило: 1/2 тарілки овочів, 1/4 білків, 1/4 вуглеводів і трохи жирів. Для старту цього достатньо. Наприклад, у мене: печені буряки, кімчі, петрушка, суміш вівсянки з пшеницею, курка, яйце та сир", - пише Євген Клопотенко у публікації.

Він дуже сподівається, що це правило буде першим на шляху правильного харчування. Бо з його допомогою не виникне думок про те, що ви змушуєте себе харчуватись правильно.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Євген Клопотенко, фото: Instagram
Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Я вже від одного виду наїлася", "Тільки сир, це, напевно, більше жири, ніж білки. Усім здоров'я", "Їжа має бути простою. Важливо правильне поєднання продуктів і пропорції", "А навіщо поєднувати курку та яйце? - Білок. Може краще розвести їх?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, корисний мармелад із трьох інгредієнтів: такий простий рецепт вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.uа", для лікування та насолоди: як приготувати варення з калини з м'ятою, найпростіший рецепт

Знай.uа писав, корисні цукерки із сухофруктів та горіхів за 10 хвилин: можна і смакотою поласувати, і імунітет зміцнити