Найчастіше після того, як різноманітні рибні консерви з'їдають олію просто виливають. Проте існують більш раціональні способи її використання.

Оскільки така олія ароматна і солонувата, це дозволяє використовувати її для приготування смачних та корисних сніданків. Є безліч різновидів консервів, де рибний запах в олії має більшу чи меншу насиченість.

Наприклад, у випадку, якщо олія взагалі не має запаху та смаку, її можна використовувати для обсмажування грінок або картоплі.

Як використовувати олію з-під рибних консервів:

1. Олія з часником

Популярні новини зараз
Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Змішайте часникові зубчики з олією від рибних консервів та обсмажте їх на сковороді. Використайте як доповнення до гарнірів або бутербродів.

Часник, фото blognews
Часник, фото blognews

2. Олія з гарніром

Просто додайте олію від консервів у варену картоплю, рису або макаронів і побачити як покращиться їхній смак.

3. Доповнення до салатів

Наприклад, салати з грінками та сиром при додаванні олії від рибних консервів набудуть незабутнього смаку. А підсмажені на такій олії анчоуси покращать практично будь-яку страву.

4. Порада для власників тварин

Така олія допоможе вам у випадку, якщо ваш вихованець відмовляється їсти ліки. Потрібно капнути на таблетку пару крапель рибної олії і з прийомом ліків не буде жодних проблем.

Консервований тунець, скріншот: YouTube
Консервований тунець, скріншот: YouTube

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль