Найлегший рецепт, на який ви витратите всього двадцять хвилин, зате отримаєте смачні сирні коржики, які можна використовувати у всіх можливих випадках.

Для цього нам знадобиться зовсім небагато інгредієнтів – але ці коржики справжня паличка-виручалочка, є всередині начинка чи ні. Нам потрібні 150 грам будь-якого сиру (за смаком), дві склянки пшеничного борошна, склянка кефіру, половина чайної ложки цукру, стільки ж солі та соди.

Сирні коржі з зеленню, фото: Instagram foody.magic
Сирні коржі з зеленню, фото: Instagram foody.magic

Приготування починається з того, що ми беремо теплий кефір, наливаємо його в глибоку миску і всипаємо туди сіль, цукор і соду. Суміш потрібно перемішати та дати настоятися протягом п'яти хвилин. Поки що беремося за сир, який потрібно натерти на дрібній тертці. Згодом додаємо його до маси кефіру разом з борошном і замішуємо тісто, але працюючи лише ложкою.

Потім все ж таки потрібно попрацювати руками протягом трьох хвилин, вимішуючи тісто. Коли воно буде готове, поділяємо його на п'ять рівних частин і розкочуємо кожну в коржик. Обсмажуємо їх по черзі до того моменту, поки вони не зарум'яняться на сковороді з невеликою кількістю олії під кришкою.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Для цього робимо середній вогник і обсмажуємо десь 2-3 хвилини. І, що найголовніше, подаємо їх гарячими!

Сирні коржі, скріншот: Youtube
Сирні коржі, скріншот: Youtube

Нагадаємо про соковиту картопляну запіканку з курячим філе – елементарний рецепт: можна навіть під час дієти.

Раніше ми повідомляли, що ви будете врятовані цієї зими: супер вітамінне варення з калини, рецепт ворога будь-якої застуди.

Також ми повідомляли, як зварити буряк за 10 хвилин: найшвидші способи приготування в каструлі, мікрохвильовій печі та духовці.