Вівсянка часто подається на сніданок, в основному у відвареному вигляді та з різними добавками – медом, фруктами, а деякі люблять її в солоному вигляді. Але досвідчені господині вже давно винайшли цікавіші рецепти з цією унікальною та дуже корисною крупою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЩоб урізноманітнити раціон, можна запекти вівсяну крупу разом із шоколадом та бананом. Виходить дуже смачно навіть більше схоже на десерт, ніж на нудний сніданок.
Як приготувати вівсянку в духовці
Для початку слід змішати в одній мисці, а можна відразу у формі для запікання 100 г вівсянки та 100 мл молока. У цю суміш додати 2 яйця, попередньо їх збитих, а після 1 банан. Його можна потовкти вилкою або збити блендером до однорідної маси, щоб вийшла апетитна кашка.
Перед відправкою в духовці зверху додати улюблені ягоди у свіжому чи замороженому вигляді, а також подрібнений шоколад.
Випікати потрібно протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Не варто забувати, що вівсянка сама по собі дуже корисна, а в такому запеченому вигляді схожа на готові сніданки в пачках, які продаються в магазині, тільки натуральні і приготовлені в домашніх умовах.
Раніше ми писали, "лінива" вівсянка в банці - ніч у холодильнику і готова: смачніша за звичайну, а в користі не поступається
Нагадаємо, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці
Також портал Знай.ua писав, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисну бурякову смузі за пару хвилин на сніданок