Сирники за цим рецептом приготувати дуже просто. Для цього потрібно лише з'єднати інгредієнти й запекти у мікрохвильовій печі. Ліниві сирники будуть готові вже за 10 хвилин.

Такий спосіб приготування ідеально підійде тим, хто не надто полюбляє смажену їжу, а за класичним рецептом сирники готуються саме так - з'єднують складники, формують вироби й обсмажують на олії. Крім того, термічна обробка на сковорідці займає більше часу.

Інгредієнти:

  • 300 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 3 ст. л. манки (можна замінити борошном);
  • 3 ст. л. цукру;
  • пакетик ванільного цукру;
  • дрібка солі.

Скрін, відео YouTube, сирники
Скрін, відео YouTube, сирники

Приготування:

Спершу потрібно з'єднати сир з яйцем та цукром. Після цього додайте сіль, ванільний цукор і ретельно вимішайте масу до однорідності. Далі потрібно додати манку або борошно. Також можна перебити тісто блендером, розім'яти вилкою чи просто рукою.

Сирну суміш, якщо є бажання, можна посипати сухофруктами, наприклад, родзинками або курагою. Перед цим їх потрібно добре промити та просушити паперовими рушниками.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Для випікання підготуйте завчасно силіконові форми для кексів. Тістом наповнити їх потрібно лише на половину. Запікайте кекси у мікрохвильовій печі протягом 8-10 хвилин при максимальній потужності. Такі ліниві сирники виходять не менш смачними й ідеально смакують з чаєм чи кавою.

Солоні сирники, фото yasensvit
Солоні сирники, фото yasensvit

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль