Виявляється, улюблені деруни можна приготувати без додавання картоплі. І виходять вони не менш смачними, а з додаванням сметанки - й взагалі пальчики оближеш!

Деруни виходять апетитними й мають приємний золотистий колір. Секрет їхнього приготування у тому, що замість картоплі у масу потрібно додати гарбуз.

Щобільше, навіть ті, хто не дуже любить цей овоч, будуть із задоволенням смакувати, не здогадуючись із чого вони приготовані.

Гарбузи / фото: Pixabay
Гарбузи / фото: Pixabay

Як приготувати смачні деруни без картоплі

Інгредієнти:

  • Сирий гарбуз – 500 г;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Часник – 3-4 зубці;
  • Яйце – 1 шт.;
  • Сіль – 0,5 ч. л;
  • Перець – на свій смак;
  • Борошно – 3 ст. л. з гіркою.

Деруни без картоплі, скріншот з відео
Деруни без картоплі, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Vodafone дав можливість залишатися на зв'язку за 35 гривень на місяць: як скористатися шансом Пільгу дадуть навіть родичам: хто в Україні отримав право на 50% знижки по комуналці Повістки та перевірки на вулицях: ТЦК готуються до посиленої мобілізації Українці зможуть насолодитись світлом: енергетики дають оптимістичний прогноз
Показати ще

Приготування:

Почистьте гарбуз від шкірки й зернят, а потім натріть його на мілкій тертці. Так само потрібно подрібнити цибулю і часник. Далі вбийте яйце та додайте на свій смак сіль, перець та необхідну кількість борошна.

Ретельно вимішайте підготовлену масу. Випікати деруни потрібно під кришкою на добре розігрітій сковороді, набираючи гарбузову масу ложкою. Важливо, щоб олії у сковорідці було орієнтовно на два пальці, щоб деруни, мали у чому вільно смажитися.

Деруни без картоплі, скріншот з відео
Деруни без картоплі, скріншот з відео

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль