Простим у приготуванні йогуртовим кремом можна насолоджуватися соло, або подавати у дуеті з тортами, тістечками й будь-якою іншою солодкою випічкою. Він суттєво зекономить ваш час та принесе неабияке задоволення.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВи можете, наприклад, доповнити йогуртовий крем сезонними фруктами і ягодами, мюслі, насінням, печивом або пластівцями темного шоколаду для корисного та приємного перекушування.
Цей десерт готується з трьох простих інгредієнтів: свіжих вершків, натурального грецького йогурту та цукрової пудри. Для цього знадобиться всього 25 хвилин. Результат виходить ніжним, м’яким, оксамитовим і з щільною консистенцією.
Інгредієнти:
- Вершки 30% - 250 мл;
- Грецький йогурт - 70 г;
- Пудра цукрова - 40 г;
Приготування:
Передусім перелийте холодні свіжі вершки в охолоджену миску. Додайте половину кількості цукрової пудри й почніть збивати міксером. Продовжуйте, поки вершки не будуть добре збиті.
Далі викладіть грецький йогурт в іншу охолоджену посудину та додайте решту пудри. Після цього добре перемішайте виделкою. У результаті повинен вийти гладкий і однорідний крем.
Тепер у йогуртовий крем почніть потроху вводити збиті вершки. Потрібно акуратно перемішати лопаткою рухами знизу вгору. А коли крем буде готовий, поставте його в холодильник і дістаньте перед подачею.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль