Простим у приготуванні йогуртовим кремом можна насолоджуватися соло, або подавати у дуеті з тортами, тістечками й будь-якою іншою солодкою випічкою. Він суттєво зекономить ваш час та принесе неабияке задоволення.

Ви можете, наприклад, доповнити йогуртовий крем сезонними фруктами і ягодами, мюслі, насінням, печивом або пластівцями темного шоколаду для корисного та приємного перекушування.

Цей десерт готується з трьох простих інгредієнтів: свіжих вершків, натурального грецького йогурту та цукрової пудри. Для цього знадобиться всього 25 хвилин. Результат виходить ніжним, м’яким, оксамитовим і з щільною консистенцією.

Чай з лимоном, скріншот з відео
Чай з лимоном, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • Вершки 30% - 250 мл;
  • Грецький йогурт - 70 г;
  • Пудра цукрова - 40 г;

Приготування:

Передусім перелийте холодні свіжі вершки в охолоджену миску. Додайте половину кількості цукрової пудри й почніть збивати міксером. Продовжуйте, поки вершки не будуть добре збиті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Далі викладіть грецький йогурт в іншу охолоджену посудину та додайте решту пудри. Після цього добре перемішайте виделкою. У результаті повинен вийти гладкий і однорідний крем.

Тепер у йогуртовий крем почніть потроху вводити збиті вершки. Потрібно акуратно перемішати лопаткою рухами знизу вгору. А коли крем буде готовий, поставте його в холодильник і дістаньте перед подачею.

Йогуртовий крем, фото: Depositphotos
Йогуртовий крем, фото: Depositphotos

Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів

Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти

Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль