Бендерики часто готують в українських сім'ях, адже це страва національної кухні, до того ж проста і дуже смачна. У магазинах продають напівфабрикати, але краще буде зробити м'ясні трикутники вдома, адже тоді є впевненість у якості продуктів.

Такі трикутні млинці з м'ясом відмінно підійдуть на вечерю або обід. Інгредієнти в цьому рецепті розраховані на 10 млинців або 20 бендериків, якщо вам потрібно більше - збільште пропорції. Фарш беріть будь-який, який більше подобається.

Бендерики, кадр з відео
Бендерики, кадр з відео

Що потрібно для тіста:

  • 2 яйця
  • 100 г борошна
  • 1 год. л. цукру
  • 250 г молока
  • 1 ст. л. олії

Для начинки:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • 400 г фаршу
  • 1 цибулина
  • сіль та перець за смаком

Як приготувати:

  1. Візьміть миску, з'єднайте яйця із цукром. Додайте в них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою віночка.
  2. Змастіть сковороду олією, суміш наберіть черпаком і випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум'янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш і додайте цибулю.
  3. Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці готового фаршу і складіть у вигляді трикутника.
  4. Обсмажте бандерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб добре приготувалося м'ясо.

Нагадаємо, незвичайний кавовий глінтвейн за 10 хвилин: відкрийте для себе новий смак напою, що зігріває

Раніше ми писали про те, що маленька хитрість має багато переваг: навіщо господині додають у котлети терту картоплю - рецепт

Як повідомляв Знай.ua, рецепт простого і ситного коржика за 7 хвилин