Ще одним смаком дитинства для багатьох з нас є молочний коктейль, і навіть дорослі люди не відмовляють собі в задоволенні поласувати такою смакотою. Це дуже доступний напій, а серед інших ще й корисний, тому що його головний інгредієнт – це відмінне джерело вітамінів та мінералів, особливо білка та кальцію.

Приготувати молочний коктейль дуже просто, смаколика простіше і не вигадаєш. Але особливість цього рецепту у додаванні секретного інгредієнта, який зробить напій ще смачнішим - це шоколадне печиво.

Молочний коктейль, фото prostoway
Молочний коктейль, фото prostoway

Які інгредієнти знадобляться:

  • молоко – 400 мл;
  • какао-порошок - 2 ст.л.;
  • сахар – 1 ст.л.;
  • шоколадне печиво – 5 шт.;
  • збиті вершки.

Як приготувати молочний коктейль:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одне печиво потрібно розламати на шматочки, а решту чотири розкришіть. Зроблені крихти відправте на дно склянки, в якій подаватимете коктейлі.

Наступним кроком потрібно перемішати молоко, цукор та какао-порошок. Можна віночком збити, блендером або вилкою – на ваш розсуд. Поставте вогонь, продовжуйте помішувати і доведіть до кипіння. Зніміть каструлю з вогню.

Молоко розлийте в склянки, на дно яких насипте попередньо крихти печива, а зверху щедро викладіть збиті вершки і вставте шматочки печива.

Раніше ми писали, найсмачніший соус для картопляного пюре: як зробити страву в рази кращою

Як повідомляв Знай.ua, соковиті піца-роли з 4-х інгредієнтів - простий рецепт: ласощі для великої компанії

Також портал Знай.ua писав, корисні котлети з квашеної капусти - легкий рецепт: для тих, хто хоче схуднути, але потішити себе смачним