Якщо не хочеться готувати з великою кількістю інгредієнтів, виручить рецепт ароматної і ситної картоплі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяНим поділилися на сайті
Що потрібно?
- картопля - 4-5 шт.
- олія - 4 ст.л.
- сіль - 1 ч.л. (без гірки)
- перець - 1/3 ч.л.
- коріандр - 1 ч.л.
- копчена паприка - 2 ч .л.
- італійські або прованські трави - 1 ч.л.
Як готувати
Картоплю добре вимити, нарізати кружечками 8-10 мм товщиною і зробити надрізи, вздовж та впоперек, щоб вийшли надрізані ромбики. Після чого окремо в мисці змішати: олію, сіль, перець, коріандр, прованські або італійські трави та копчену паприку.
Картоплю викладаємо на пергамент змащений олією і змащуємо олією зі спеціями, або просто поливаємо картоплю.
Перекладаємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин, орієнтуватись по своїй духовці.
Подавати зі сметаною, або соусом.
Нагадаємо, ми писали, що Гамбурзькі пампушки з книги рецептів Ольги Франко: десерт готували для карнавалу.
Як повідомляв "Знай.ua" виручить у складні часи: як зробити закваску без дріжджів за рецептом Ярославського, потрібно лише 7 днів.
Також "Знай.ua" інформував, як приготувати ніжний пиріг з яблуками без яєць та молока: побалувати себе у піст теж можна