Любителям цікавинок буде незвично, це переверне уявлення про звичайну страву.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДля приготування соковитих пельменів за японським рецептом необхідно дотримуватись певних правил. Цікавий рецепт
Для тіста слід взяти борошна — півтори склянки, води — пів склянки, кукурудзяного крохмалю одну столову ложку та пів чайної ложки солі.
Для начинки
Фарш - 300 г, капуста пекінська - 7 листів, цибуля ріпчаста - 1 штука, часник 1 зубчик, чайна ложка горілки, столова ложка олії, кукурудзяний крохмаль одна столова ложка. Також цукор імбир та перець чорний мелений. Цих інгредієнтів також додати по одній чайній ложці.
Горілка чудово покращує смакові якості, прискорить приготування страви або допоможе продезінфікувати консервацію.
Слід нарізати цибулю та часник дрібними шматками додати в м'ясний фарш разом з цукром, меленим перцем та імбирем. Після цього додати горілку соєвий соус для того, щоб суміш стала густою домішати крохмалю. Фарш ретельно перемішати, додати порубану капусту та знову перемішати.
Що зробити тісто слід змішати борошно з крохмалем, додати сіль та воду, щоб вийшло однорідне тісто. Розкачати тісто, сформувати кружечки за допомогою горнятка та викласти трохи начинки і добре скріпити краї.
Обсмажити пельмені на пательні протягом декількох хвилин до рум'яної корочки, а потім додати в пательню окропу прикрити кришкою і залишити на пательні протягом 15 хвилин.
Нагадаємо, ми писали, що ідеальний рецепт маринаду до шашлику, щоби слинка текла без зупинки: Клопотенко так не вміє.
Як повідомляв "Знай.ua", ідеальні рецепти, якщо у холодильнику завалявся фарш: близькі будуть задоволені.
Також "Знай.ua" інформував, що до Львова більше їхати не треба: рецепт легендарного сирника, заради якого їдуть з усього світу.