Багато хто звик, що корицю додають виключно в напої чи солодощі, але її використання в кулінарії набагато ширше. Так, з цією запашною спецією виходять дуже смачні котлети.

Кориця вдало підкреслює смак м'яса, а під час смаження ще краще розкриває свої властивості. Кулинарам рекомендують використовувати натуральні палички кориці, тому що їхній аромат і смак набагато яскравіший, проте мелена спеція теж підійде. Кориця ще й дуже доступна, її можна знайти в будь-якому магазині за приємною ціною, а котлетам вона подарує солодкувато-пряний смак.

Кориця / фото: Pixabay
Кориця / фото: Pixabay

Інгредієнти для котлет:

  • курячий фарш (або будь-який інший, на ваш розсуд) – 500 г;
  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;
  • батон, скибочка – 2 шт.;
  • сіль на свій смак;
  • кориця мелена – 2 ч. л.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз
"Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще
  1. Замочіть батон у воді чи молоці на 5 хвилин. Поріжте цибулю на чотири частини. Подрібніть віджатий хліб та цибулю блендером.
  2. Додайте хлібно-цибульну суміш у фарш. Посоліть та додайте спеції, включаючи мелену корицю.
  3. Сформуйте котлети, викладіть на розігріту та змащену олією скороводку. Смажте на невеликому вогні до золотистої скоринки.

Котлети будуть танути в роті
Котлети будуть танути в роті

Раніше ми писали про те, що цей запах вам точно снився: легендарний рецепт пиріжків з цибулею і яйцем, картоплею, вишнею - як у бабусі

Як повідомляв Знай.ua, шашлик буде соковитим та ароматним, пальчики оближеш: рецепт кавового маринаду для м'яса

Також портал Знай.ua писав, що рецепт кавових квадратиків, які затьмарять іншу випічку: на готування піде всього 30 хвилин