Багато хто звик, що корицю додають виключно в напої чи солодощі, але її використання в кулінарії набагато ширше. Так, з цією запашною спецією виходять дуже смачні котлети.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКориця вдало підкреслює смак м'яса, а під час смаження ще краще розкриває свої властивості. Кулинарам рекомендують використовувати натуральні палички кориці, тому що їхній аромат і смак набагато яскравіший, проте мелена спеція теж підійде. Кориця ще й дуже доступна, її можна знайти в будь-якому магазині за приємною ціною, а котлетам вона подарує солодкувато-пряний смак.
Інгредієнти для котлет:
- курячий фарш (або будь-який інший, на ваш розсуд) – 500 г;
- цибуля ріпчаста - 2 шт.;
- батон, скибочка – 2 шт.;
- сіль на свій смак;
- кориця мелена – 2 ч. л.
Як приготувати, покроковий рецепт:
- Замочіть батон у воді чи молоці на 5 хвилин. Поріжте цибулю на чотири частини. Подрібніть віджатий хліб та цибулю блендером.
- Додайте хлібно-цибульну суміш у фарш. Посоліть та додайте спеції, включаючи мелену корицю.
- Сформуйте котлети, викладіть на розігріту та змащену олією скороводку. Смажте на невеликому вогні до золотистої скоринки.
Раніше ми писали про те, що цей запах вам точно снився: легендарний рецепт пиріжків з цибулею і яйцем, картоплею, вишнею - як у бабусі
Як повідомляв Знай.ua, шашлик буде соковитим та ароматним, пальчики оближеш: рецепт кавового маринаду для м'яса
Також портал Знай.ua писав, що рецепт кавових квадратиків, які затьмарять іншу випічку: на готування піде всього 30 хвилин