Варення з буряка - незвичайні і оригінальні домашні ласощі. Дане варення дуже незвичайне, якщо у вас є багато буряків, спробуйте зробити хоча б невелику порцію.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Буряк - 400 Грам
- Цукор - 700 Грам
- Лимон — 0,5 Штуки
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Буряк заздалегідь відваріть до напівготовності, потім очистіть його.
- Буряк натерти разом із чвертю лимона на дрібній тертці. З|із| залишку видавити сік до буряків.
- Додати в буряки цукровий пісок, поставити каструлю на маленький і довести до кипіння. Після цього варити 60 хвилин|мінути| і не допускати активного кипіння.
- Заздалегідь підготувати стерильну банку та кришку. Зняти каструлю з вогню. Акуратно перекласти варення у банку. Герметично закатати.
Поставте банку з варенням дном вгору, укутайте ковдрою і дайте спокій на добу. Після цього зберігайте варення в коморі.
Нагадаємо про ароматні лимонні мафіни до чаю: 30 хвилин і смакота на столі. Маффіни можна подавати до чаю або давати дітям до школи, а дорослим на роботу.
Раніше ми повідомляли про полуничний торт "Вікторія" на будь-яке свято: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила королева Англії. Якщо у вас немає борошна самовисхідного, додайте в тісто 2 ч.л. розпушувача.
Також не зайвою буде роматна дріжджова медовуха, після якої не болить голова: стародавній рецепт, який ви точно хотіли знайти. На шийки пляшок одягнути повітряні кульки, як лопнуть, можна закривати кришками.