Шоколадна паста подобається багатьом не просто так. Це справжнє гастрономічне задоволення, як для дітей, так і дорослих. Однак у магазинній продукції дуже багато хімії, щоб можна було їсти її часто, тому корисніше буде приготувати домашню.

Не думайте, що шоколадна паста – це дуже складно. Навіть навпаки, її можна приготувати всього за декілька хвилин, а після насолоджуватися – їсти ложками, намазувати на хліб чи печиво. До того ж інгредієнти знадобляться найпростіші та доступніші.

Шоколадна паста, скріншот з відео
Шоколадна паста, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • 80 мл молока
  • 40 г цукрової пудри
  • 0,5 г ваніліну
  • 120 мл соняшникової олії
  • 20 г горіхів
  • 1,5 ст. л. какао
  • 1,5 ст. л. сухого молока

Як приготувати шоколадну пасту:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще
  1. Вийміть молоко з холодильника, воно має бути кімнатної температури. Це важливо, інакше паста може не вийти. Тепер наливаємо молоко у відповідну ємність.
  2. У цукрову пудру додаємо трохи ваніліну і перемішуємо, цю суху суміш додаємо до молока, потім вливаємо олію кімнатної температури. Занурювальним блендером збиваємо продукти на високій швидкості до загусання маси.
  3. Як тільки маса загусне, додаємо до неї какао-порошок, сухе молоко і продовжуємо пробивати блендером. Ваша маса має стати ще густішим.

Нагадаємо, полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті - любила сама королева Англії

Раніше ми писали про те, що найсмачніше запечене сало за рецептом зірки "МайстерШеф" Ярославського: ви такого ще не куштували

Як повідомляв Знай.ua, хачапурі на сковороді буквально за 15 хвилин: лінивий варіант для тих, хто не хоче морочитися з готуванням