Є один ідеальний рецепт, який, за чутками, може порадувати кожного чоловіка.

Деякі жінки навіть заявляють, що вони втомилися щодня готувати його, але нічого не можуть вдіяти, бо другі половинки просять тільки ці кабачки.

Кабачки на грилі, фото: Знай.ua
Кабачки на грилі, фото: Знай.ua

Для цього нам знадобиться невеликий список інгредієнтів — один кабачок, три помідори, 150 г твердого сиру, 30 г майонезу, чайна ложка меленого орегано, чорний мелений перець і сіль за смаком.

Приготування:

Популярні новини зараз
Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Зупинили на вулиці і силоміць тягнуть в ТЦК: юрист дав поради, які врятують від неприємностей Вже з серпня українці отримають нові соціальні виплати – кому прийдуть гроші За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

1. Промийте кабачки та осушіть. Потім розріжте кабачок упоперек на половину і кожну половину на тонкі смужки – не товсті, не тонкі.

Кабачки "по-французьки", фото: receptisalatov
Кабачки "по-французьки", фото: receptisalatov

2. Покрийте деко олією чи пергаментом, розкладіть кабачки одним шаром у кілька рядів і посипте їх сіллю.

3. Покрийте кожну смужку кабачка шаром майонезу чи сметани.

4. Наріжте помідори на кружечки і розкладіть зверху на кабачки. Посипте меленим перцем і орегано.

Кабачки "по-французьки", фото: receptisalatov
Кабачки "по-французьки", фото: receptisalatov

5. На цьому етапі вам потрібно натерти на дрібній або великій тертці сир, який згодом потрібно посипати зверху на помідори.

6. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів і встановіть на середній рівень противень із підготовленими овочами.

7. Запікайте кабачки протягом 30 хвилин, доки сир повністю не розплавиться. Звичайно, можна запікати страву трохи довше, якщо у вас є бажання отримати золотисту скоринку на сирі.

Залишається тільки охолодити кабачки "французькою", а потім посипати їх зеленню і подати на стіл.

Нагадаємо, збереже сімейний бюджет і ситно нагодує: рецепт смачної картопляної запіканки

Як повідомляв "Знай.uа", після такого борщу-вам відразу зроблять пропозицію: 5 хитрощів які зроблять вашу страву ресторанним

Знай.ua писав, готується з простих і смачних продуктів: циганський рецепт жульєна з куркою і кабачками, але без грибів