Чому не спробувати приготувати рибний пиріг з додаванням свіжих трав та натуральних інгредієнтів?

Ця ситна та смачна страва вразить ваші смакові рецептори та порадує близьких. Воно може стати відмінним вибором для швидкого обіду або вечері, особливо якщо у вас мало часу та обмежений запас продуктів.

Рибний пиріг, скріншот: Youtube
Рибний пиріг, скріншот: Youtube

Ось один з варіантів рецепту рибного пирога, який захопить вас своїм багатим смаком та простотою приготування.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще
  • Риба (хек, скумбрія, судак, палтус, форель, лосось) – 300 г;
  • Твердий сир – 100-120 г;
  • Молоко – 150 мілілітрів;
  • Дріжджі – 15 г;
  • Цукор - 1 чайна ложка;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Вершкове масло – 45 грамів;
  • Борошно – 300 г;
  • Сіль за смаком;
  • Щавель (або кропива, шпинат) – 100 г.

Рецепт:

  • Розчиніть дріжджі в теплому молоці, додайте|добавляйте| цукор і залиште на 15 хвилин|мінути|, щоб активувалися дріжджі.
  • Натріть на дрібній тертці сир, а також подрібніть свіжий щавель (або кропиву, шпинат).
  • Видаліть кістки з вибраної риби та наріжте її на невеликі шматочки.
  • Вбийте в молоко з дріжджами яйця, додайте розтоплене вершкове масло, борошно та сіль. Перемішайте до однорідної суміші.

Рибний пиріг, скріншот: Youtube
Рибний пиріг, скріншот: Youtube

  • Додайте тертий сир, рибу та свіжі трави (щавель, кропиву чи шпинат). Перемішайте всі інгредієнти, доки вони рівномірно не розподіляться за тестом.
  • Розігрійте наперед духовку до 180°С.
  • Розподіліть суміш у підготовлену форму для запікання.
  • Випікайте рибний пиріг у заздалегідь розігрітій духовці протягом 30-40 хвилин до золотаво-рудого кольору.

Після винесення з духовки залиште пиріг трохи охолонути перед подачею.

Цей рибний пиріг можна подавати як теплим, і прохолодним. Він чудово підходить для обіду чи вечері. Експериментуйте зі спеціями та травами, додавайте улюблені інгредієнти та насолоджуйтесь смаком цього незвичайного пирога.

Нагадаємо, швидко та дуже смачно: як приготувати малосольні помідори у пакеті - за годину вже будуть готові

Як повідомляв "Знай.uа", так гречку мало хто готує, а дарма - ніколи не набридне: рецепт каші з улюбленими курячими котлетками

Знай.ua писав, горілка з картоплі, яка не тільки підніме настрій, а й зніме зубний біль: рецепт часів Другої світової