Намазки дуже популярні та універсальні, адже їх можна приготувати з багатьох доступних продуктів і буквально за пару хвилин. Зазвичай досить просто підготувати всі інгредієнти і перебити блендером, а виходить у результаті неймовірна смакота.

Цей крем на основі сезонних баклажанів стане справжнім хітом літа. Подавати його можна з м'ясними стравами, а також просто їсти зі свіжим хлібом. Кулинарам рекомендують запекти овочі на грилі, проте не біда, якщо такої можливості немає, завжди можна скористатися духовкою. Так теж вийде дуже смачно та навіть швидше.

Баклажани, фото freepik
Баклажани, фото freepik

Які інгредієнти знадобляться для 7 порцій:

  • Баклажан, запечена м'якоть - 200 г
  • Перець чилі, пластівці - 5 г
  • Соєва паста місо - 25 г
  • Соус соєвий - 30 мл
  • Оцет винний – 10 мл
  • Томатний соус - 100 г
  • Вода - 200 мл
  • Цукор - 30 г
  • Сливовий джем - 50 г
  • Рослинна олія - ​​50 мл

Як приготувати крем з баклажанів, рецепт:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначили до виплат додаткові 940 гривень: хто перший у списках Невдовзі люди почнуть масово вмирати: в ООН зробили тривожний прогноз Забули вказати – допомоги не чекайте: ПФУ нагадав про нюанс при оформленні субсидії Уряд готує пенсіонерам несподіваний сюрприз: хто отримуватиме на 2 тисячі більше
Показати ще

Процеси приготування максимально прості, складаються з двох етапів. Спочатку всі інгредієнти необхідно помістити в сотейник. Далі довести масу до кипіння, накрити кришкою та гасити на невеликому вогні протягом 10 хвилин.

Щоб паста з баклажанів вийшла ідеальної консистенції, усю цю масу слід перебити у термоміксері або будь-яким потужним блендером. Подавати можна відразу після приготування.

Нагадаємо, коли за вікном хуртовина, а в душі - туга: як приготувати ароматне варення з груші, яке покращить настрій взимку

Раніше ми писали про те, що робить м'ясо більш соковитим і м'яким: рецепт майонезного маринаду для шашлику

Як повідомляв Знай.ua, для соусу, заправки до салатів та рибки: як приготувати заготівлю на зиму з лимона - рецепт