Українці хоч і радіють теплому серпню, але скоро вже прийде осінь. Зараз - найкращий час, щоб насолодитися сезонною "смакою". Цього разу ми розповімо нашим читачам, як приготувати соковиту та смачну кукурудзу у рукаві.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПро цей рецепт розповів один із українських фуд-блоєрів, який часто ділиться свіжими способами приготування різноманітних крутих страв у мережі YouTube.
Що нам потрібно (подвійна порція)
- качани кукурудзи: 2 штуки;
- вершкове масло: 6 столових ложок;
- вода: 5 столових ложок;
- лимонний сік: 2 столові ложки;
- прованські трави: за смаком;
- сумах: за смаком;
- мелений перець чилі: за смаком;
- морська сіль; за смаком.
Спосіб приготування
Кукурудзу очистити від листя та волокон, відламати основу, якщо є. Вершковому маслу дати трохи розтанути за кімнатної температури. Змастити качани олією з усіх боків.
Потім з усіх боків посолити. Додати трохи меленого чилі. Далі додати суми. Злегка приправити прованськими травами. Збризкати соком лимона і перекласти кукурудзу в пакет для запікання. Влити 5 столових ложок води та зав'язати кінці з обох боків.
Виконати пару отворів у пакеті (згори) зубочисткою. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку. Через 40 хвилин вилучити з духовки, розкрити пакет і дати кукурудзі трохи охолонути. При необхідності досолити під час подачі.
Нагадаємо, якщо вам набридли вафлі та цукерки до чаю, зліпите солодкі палички: 3 хвилини, а хрускіт на вечір.
Раніше повідомлялося, рецепт морозива із сала: десерт для справжніх козаків та козачок.
Також, смачно, як у бабусі: рецепт домашньої сметани з 2 інгредієнтів.