Морозиво це чи нейулюбленіший десерт для дітей. Однак у магазинних варіантах зазвичай багато консервантів та барвників, які ніякої користі для підростаючого організму не несуть. То чому б не спробувати приготувати його вдома?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВидання IOL
Для цього рецепта вам знадобляться:
- 500 мл жирних вершків
- Банка згущеного молока
- 340 г молочного шоколаду
- 1 чайна ложка ванільного екстракту
Спосіб приготування:
У велику миску поламайте шоколадку і поставте розтоплюватися в мікрохвильову піч на 30 секунд, періодично перемішуючи.
Розтоплюйте доти, поки шматочки шоколаду повністю не стануть однорідними.
Наступним кроком змішайте згущене молоко з шоколадною сумішшю і відставте в сторону, поки збиваєте жирні вершки за допомогою блендера.
Добре змішайте збиті вершки з шоколадною сумішшю, перекладіть суміш у герметичний посуд, накрийте кришкою і поставте в морозилку приблизно на дві-три години перед подачею на стіл.
Для смаку ви можете додати збиті вершки, помадку, карамель, зефір, горіхи та посипку і насолоджуватися морозивом.
Нагадаємо, до свіжого хліба та м'яса - ідеально: як швидко приготувати ніжну намазку з баклажанів.
Раніше повідомлялося, взимку скажете собі "дякую": рецепт ароматних баклажанів з медом та часником у банках.
Також, банановий хліб за 90 секунд у мікрохвильовій печі: простий рецепт оригінального сніданку.