Господині використовують кабачки для приготування різноманітних страв. Зокрема їх можна приготувати із смачною та соковитою начинкою.

Фаршировані кабачки. Фото Instagram
Фаршировані кабачки. Фото Instagram

Така страва чудово підійде на щоденний та святковий стіл.

Простим та смачним рецептом поділилась українська кулінарна блогерка Таті Чуднова на своїй сторінці в Instagram.

Фаршировані кабачки. Фото Instagram
Фаршировані кабачки. Фото Instagram

Популярні новини зараз
У "Резерв+" з'явилась "мітка ухилянта": як виправити свої взаємовідносини з ТЦК Банки встановили ліміти на зняття грошей Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • курячий фарш – 250 г;
  • приправи та сіль – за смаком;
  • сир – 80 г.

Фаршировані кабачки. Фото Instagram
Фаршировані кабачки. Фото Instagram

Приготування

Кабачки нарізати на частини по 4–5 см. За допомогою ложки вийняти внутрішню частину овочів.

Подрібнити в блендері цибулю та внутрішню частину кабачків. Додати приправу й сіль за смаком. Перемішати все й фарширувати кабачки. Викласти їх у форму або на лист, застелений пергаментом.

Фаршировані кабачки. Фото Instagram
Фаршировані кабачки. Фото Instagram

Випікати в духовці за 180 °С протягом 30–40 хвилин.

Сир покласти за п'ять хвилин до готовності.

Нагадаємо, простий рецепт шоколадного морозива: порадуйте своїх дітлахів у спеку

Раніше ми писали про те, що забута горобинова наливка: рецепт, який порадував би вашого дідуся

Як повідомляв Знай.ua, всього 15 хвилин і десерт дитинства готовий: рецепт смачного згущеного молока в домашніх умовах