Ні для кого не секрет, що в магазинне морозиво додають багато хімії – барвників, підсилювачів смаку та всіма ненависних "Е-шек". З цієї причини багато хто вже давно робить літні ласощі в домашніх умовах.

Якщо дуже захотілося солоденького, можна приготувати морозиво з йогурту, з додаванням сезонних фруктів або ягід. Це простий рецепт для всіх, хто стежить за харчуванням, але не любить витрачати багато часу на приготування їжі. Його підказали у виданні lefood.

Морозиво з йогурту, фото lefood
Морозиво з йогурту, фото lefood

Які інгредієнти знадобляться:

  • Йогурт – 400 г
  • Ягоди – 200 г

Покроковий процес приготування морозива з йогурту:

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Етапів приготування всього три, і вони дуже прості. Для початку подрібніть ягоди або фрукти в блендері до однорідності, можна обрати будь-які на ваш смак – полуниця, малина, яблука.

Також кулінари за бажанням можуть додати замінник цукру або мед, щоб морозиво вийшло солодшим.
Наступний етап - це змішування маси із звичайним йогуртом без цукру, можна взяти "грецький". Далі масу необхідно розлити формами і відправити в морозилку до повного застигання. Подавати можна зі свіжими ягодами чи фруктами.