Є дуже багато способів приготувати баклажани та всі вони надзвичайно смачні.

Особливо зручно експериментувати та готувати нові страви з баклажанів в сезон. Тож, ця закуска, приготована з баклажанів та грибів не залишить байдужим нікого. Для приготування потрібно підготувати всі продукти:

Баклажани потрібно чистити від шкірки та нарізати невеликими кубиками.

Нарізка баклажанів. Фото: скрін відео

Яйця потрібно збивати у мисці та додати туди трохи солі, а після збивання додати нарізані баклажани. Для цього підійде миска, або кульок. Суміш баклажана та яєць варто залишити в холодильнику на одну годину.

Суміш яєць та баклажанів. Фото: скрін відео

Поки баклажани відпочивають, цибулю потрібно нарізати невеликими кубиками та смажити на невеликому вогні до золотистого кольору, періодично помішуючи.

Нарізка цибулі. Фото: скрін відео

Як тільки цибуля набрала трохи кольору, варто додати нарізані гриби. Підійти можуть навіть й сухі, так буде більш ароматно.

Обсмаження грибів, цибулі та баклажанів. Фото: скрін відео

Як тільки гриби гарно просмажаться, варто додати туди сметану, а потім і перчик. Якщо перець не до вподоби, то його для гостроти додавати не потрібно. Після приготування, сковорідку відставити, з баклажанів злити непотрібну рідину та посмажити на добре розігрітій пательні. Вони повинні бути золотистими. Смажити потрібно у декілька етапів, щоб вийшла золотиста скоринка. Обсмажені баклажани варто змішати з цибулею та грибами, додати оцет, перець та сіль. За необхідністю можна посипати зеленню.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, просто і смачно: як приготувати картопляні зрази з м'ясом

Раніше портал Знай інформував, легко і поживно: рецепт фаршированих кабачків, запечених у духовці

Також, наш портал повідомляв, ікра з баклажанів: традиційний рецепт з декількома особливостями