Багатьом сподобається цей рецепт, адже він дуже смачний та простий в приготуванні.

Страву можна назвати лінивими біляшами або чебуреками, однак ніяке тісто готувати не потрібно. В рецепті його можна легко замінити одним продуктом. Для приготування, вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Вафельні коржі невеликі
  • Фарш (найкраще поєднання свинина і курятина, але можна комбінувати на свій смак) - 300 грамів
  • Цибуля - 1 шт.
  • Приправи
  • Сіль
  • Яйця - 2-4 штуки

Необхідні інгредієнти. Фото: скрін Ютуб

Спершу необхідно приготувати фарш. Для цього потрібно пропустити цибулю через м'ясорубку та додати її в фарш. Посолити, приправити спеціями та ретельно перемішати фарш.

На наступному етапі готуємо кляр для обсмаження. Для цього візьмемо яйця, трохи солі та добре перемішайте. Якщо хочете, щоб кляр вийшов густішим, то можете додати ложку борошна.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Для приготування самих лінивих біляшів необхідно вмокнути вафельні коржі в кляр.

Кляр. Фото: скрін Ютуб

Для 1 штуки знадобиться 2 вафельних коржі. На 1 корж кладемо фарш так та рівно розподіляємо по середині та накриваємо другим коржем. Потім необхідно зліпити краї, щоб фарш не витік.

Ліниві біляші. Фото: скрін Ютуб

Отриманий виріб кладемо на сковорідку та обжарюємо на сковорідці.

Обсмаження. Фото: скрін відео

Так само робимо із рештою вафельних коржів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, не тільки на сніданок: рецепт солоних сирників з твердим сиром та цибулею

Раніше портал Знай інформував, рецепт "колгоспних" котлет із хлібом: коли грошей немає, але дуже хочеться

Також наш портал повідомляв, медові крильця будуть танути у роті: як правильно приготувати