В раціоні людини має бути достатньо корисних продуктів. До них можна віднести й печінку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак, не всі їдять та люблять смажену чи тушковану печінку. Тому, відмінним вибором стануть саме котлети. За цим рецептом вони виходять ніжні та дуже смачні.
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
Печінка куряча (можна взяти й телячу або свинячу) - 900 грамів
Цибуля - 1-2 штуки (залежить від розмірів)
Яйця - 2 штуки
Кефір - 125 мілілітрів
Борошно - 9-10 столових ложок
Сіль, перець, спеції за смаком.
Спершу потрібно промити печінку та порізати її на невеликі шматки. Почистити та порізати цибулю. Далі необхідно перемолоти печінку разом з цибулею. Це можна зробити в блендері або пропустити через м'ясорубку. Після цього додати в миску з печінкою яйця, кефір, сіль, спеції та ретельно перемішати. Для того аби утворилась потрібна консистенція, необхідно додати борошно. Робити це треба поступово, помішуючи масу після кожної доданої ложки. борошна може знадобитися або менше або трохи більше. Утворена консистенція повинна нагадувати густу сметану.
Після того як утворилася необхідна консистенція, в сковорідку налийте соняшникової олії. Коли олія нагріється викладайте котлети за допомогою ложки.
Обсмажувати потрібно на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини, після чого перевернути та смажити такий же час.
Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, баклажани по-італійськи: рецепт соковитої закуски до святкового столу
Раніше портал Знай інформував, деруни з кабачків із сиром, які допоможуть вам забути про роздачу врожаю всім сусідам: рецепт на 15 хвилин
Також наш портал повідомляв, ліниві біляші: рецепт смачної м'ясної страви з фаршем