В раціоні людини має бути достатньо корисних продуктів. До них можна віднести й печінку.

Однак, не всі їдять та люблять смажену чи тушковану печінку. Тому, відмінним вибором стануть саме котлети. За цим рецептом вони виходять ніжні та дуже смачні.

Печінкові котлети, фото smak
Печінкові котлети, фото smak

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

Печінка куряча (можна взяти й телячу або свинячу) - 900 грамів

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Цибуля - 1-2 штуки (залежить від розмірів)

Яйця - 2 штуки

Кефір - 125 мілілітрів

Борошно - 9-10 столових ложок

Сіль, перець, спеції за смаком.

Спершу потрібно промити печінку та порізати її на невеликі шматки. Почистити та порізати цибулю. Далі необхідно перемолоти печінку разом з цибулею. Це можна зробити в блендері або пропустити через м'ясорубку. Після цього додати в миску з печінкою яйця, кефір, сіль, спеції та ретельно перемішати. Для того аби утворилась потрібна консистенція, необхідно додати борошно. Робити це треба поступово, помішуючи масу після кожної доданої ложки. борошна може знадобитися або менше або трохи більше. Утворена консистенція повинна нагадувати густу сметану.

Правильна консистенція. Фото: скрін відео

Після того як утворилася необхідна консистенція, в сковорідку налийте соняшникової олії. Коли олія нагріється викладайте котлети за допомогою ложки.

Котлети на сковорідці. Фото: скрін відео

Обсмажувати потрібно на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини, після чого перевернути та смажити такий же час.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, баклажани по-італійськи: рецепт соковитої закуски до святкового столу

Раніше портал Знай інформував, деруни з кабачків із сиром, які допоможуть вам забути про роздачу врожаю всім сусідам: рецепт на 15 хвилин

Також наш портал повідомляв, ліниві біляші: рецепт смачної м'ясної страви з фаршем