Незвичайне, але робоче поєднання плавлених сирків та цибулі здивує вас та не залишить байдужим.

При правильному приготуванні начинки, смак цибулі не буде відчуватися.Для початку потрібно підготувати продукти.

Інгредієнти

Борошно просіяти у миску та натерти туди холодне масло. Масло можна натерти на терці, або розім’яти руками. Варто його розтерти до стану дрібної крихти. В цю суміш вже можна додавати сметану, або майонез. Сметану можна брати середньої жирності. Якщо потрібно – можна також туди влити ложку води. Цю суміш треба замісити в тісто та загорнути у плівку. Тісто повинно відпочити у холодильнику півгодини.

Поки тісто стоїть у холодному місці, приступаємо до плавлених сирків. Охолоджені сирки варто натерти на терці. Цибулю треба почистити, помити та нарізати півкільцями. Потім обсмажити на пательні до золотистого кольору та дати охолонути.

Обсмаження цибулі. Фото: скрін відео

Цибулю, сирки, сіль та перець потрібно перемішати та додати туди яйця. Цю суміш варто також добре перемішати.

Приготування начинки. Фото: скрін відео

Тісто дістаємо з холодильника та розкачуємо на столі, повинно вийти дві частини, одна з яких більша. Форму змазати олією та застелити на неї більшу частину тіста, формуючи бортики. На тісто варто викласти начинку з цибулею та сирками і накрити це все меншою частиною тіста.

Пиріг з начинкою. Фото: скрін відео

Верхню частину можна змазати яйцями, або молоком.

Пиріг варто ставити в духовку, розігріту до 180 градусів та пекти протягом 40 хвилин до золотистої скоринки.

Нагадаємо, портал Знай інформував, жодних крихт, а смак родом з дитинства: рецепт найсмачнішого домашнього хліба на кефірі

Раніше на порталі Знай повідомлялося, просто нарізати та запекти: як приготувати ситне овочеве рагу з сосисками у горщиках - легкий рецепт

Також, наш портал інформував, ніжна та повітряна шарлотка з грушами: вийде набагато смачніше класичної