Сезон яблук – чудова нагода готувати різні смаколики, які стануть справжніми зірками столу.

Яблука гарно поєднуються з різними продуктами, а з кисломолочним сиром це завжди виграшне поєднання. Страви виходять ароматними та смачними, за що і полюбилися господиням. Простий в приготуванні яблучний пиріг з сиром стане улюбленою стравою.

Яблучний пиріг з кисломолочним сиром. Фото: скрін відео

Для приготування пирога з яблуками потрібно підготувати інгредієнти:

Яблука потрібно нарізати тонкими шматочками.

Очищення яблук. фото: скрін відео

Взяти глибоку миску та змішати мед, сир, 3 яйця, корицю, сметану та лимонну цедру.

Яблучний пиріг. Фото: скрін відео

Листкове тісто варто розкатати на поверхні, яка присипана борошном. Деко вимазати вершковим маслом та викласти на нього тісто. На тісто треба викласти сирну начинку та розмазати по тісту рівномірно. На цю начинку треба викласти шматочки яблук, посипати трохи цукром та корицею.

Яблучний пиріг. Фото: скрін

Краї тіста потрібно завернути так, щоб начинка залишилася в середині. Те яйце, яке залишилося варто збити та помазати частину тіста, що залишилася зверху.

Духовку розігріти до 170 градусів та поставити туди пиріг. Пекти страву можна 25-30 хвилин, в залежності від особливостей духовки. Пиріг вийде ароматним, м’яким в середині та хрумким зовні. Кориця підкреслить смак яблук та зможе додати пікантності страві.

Нагадаємо, портал Знай інформував, приємно здивують смаком: як приготувати деруни з гарбуза

Раніше на порталі Знай повідомлялося, всього один пучок м'яти та 30 хвилин на приготування: рецепт незвичайного печива до чаю, яке підкорить смаком та ароматом

Також, наш портал інформував, дощові осінні вечори не зіпсують вам настрій: рецепт зігріваючого та ароматного гарячого шоколаду