Прекрасно, коли кожен новий ранок починається з невеликої філіжаночки ароматної, і головне - натуральної кави. Мільйони людей по всьому світу роблять так, адже це щось на зразок навіть медитації, а не прийому їжі.

Смак кави можна доповнити натуральним молоком, прянощами, шоколадом та навіть морозивом. Проте є продукт, який часто недооцінюють.

Цього разу один із українських фудблогерів, який часто публікує свіжі рецепти в мережі YouTube, поділився цікавою інформацією про палички кориці.

Кава з корицею, скріншот: YouTube
Кава з корицею, скріншот: YouTube

За словами кулінара, насамперед кориця може сильно вплинути на смак кави, тим самим її покращити. А саме, приглушити характерну гіркоту та надати приємної солодкої ноти напою.

Популярні новини зараз
Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Кава з корицею, скріншот: YouTube
Кава з корицею, скріншот: YouTube

По-друге, додавання кориці до кави може позитивно вплинути на самопочуття та здоров'я. Все тому, що спеція містить цінні мінерали такі, як кальцій, марганець, калій і залізо. Вони, у свою чергу, покращують роботу мозку та піднімають настрій.

Крім цього, кориця - це джерело унікальних речовин, які мають антибактеріальну, протизапальну та противірусну дію.

Кава з корицею, скріншот: YouTube
Кава з корицею, скріншот: YouTube

Скільки додавати кориці до кави?

У цьому випадку все залежить від того, в якому вигляді ви додаєте корицю:

У вигляді палички можна використовувати цілу гілочку і додати її в процесі варіння напою.

У вигляді шматочків – вистачить 2-4 штучки.

У меленому вигляді – тут радять використовувати 14 ч. л. на 100мл напою.

Кава, фото: Знай.ua
Кава, фото: Знай.ua

А що стосовно "грошової" кави?

Ті, хто практикує феншуй, погоджується з езотериками - правильна кава у другій половині тижня здатна зарядити грошову ауру на прибуток. Для цього п'ють каву з корицею саме в четвер.

Ритуал із "грошовим" напоєм проводиться дуже просто: вранці приготуйте каву в турці у улюблений спосіб. Важливо, щоб вода заливалася чиста. Коли напій буде практично готовий, і на поверхні з'являться перші бульбашки або пінка, додайте в нього шматочок палички кориці або мелену прянощі на смак.

Поки "грошова кава" насичується ароматом кориці, про себе або вголос необхідно тричі вимовити: "Як кориця смак кави додає, так і грошики у мене приростають. Хай буде так!". А потім із задоволенням, смакуючи кожен ковток і візуалізуючи ваш бурхливий грошовий потік, випийте каву.

Нагадаємо, зметуть зі столу за секунду: як приготувати рагу з курячих сердець та овочів.

Раніше повідомлялося, пісне на окропі, швидке, на майонезі та універсальне: 4 рецепти найкращого тіста для пиріжків.

Також, вийде навіть краще, ніж у Starbuks: рецепт пікантного гарбузового латте, яке люблять усі.