Пельмішки є важливим складником морозильника майже в кожній родині. Це відмінний варіант вечері на випадок нестачі часу або втоми.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак, бачачи ціни в супермаркетах хочеться просто вити вовком. Але ніхто ж не забороняє нам зробити стратегічний запас, після якого ви забудете геть-чисто про магазинне заморожування.
Інгредієнти:
тісто:
- Борошно 3 склянки;
- Яйце 1 шт.;
- Соль 1 ч.л.;
- Олія раст. 3 ст.л;
- Окріп 1 склянка (250 мл);
Начинка:
- Фарш яловичий 800 г;
- Цибуля 300-500 г;
- Сіль, перець, спеції на смак;
- Вода 100-200 мл.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
У муку додаємо яйце, сіль, масло, перемішуємо, додаємо окріп, так-так, саме окріп, не теплу або гарячу воду, а саме окріп, все перемішуємо, і місимо тісто, борошно можна не підсипати, тісто не липне ні до чого, накриваємо і забуваємо на 10 хвилин, паралельно робимо начинку, якщо м'ясо селі, то можете не додавати воду, далі розкочуємо, і ліпимо пельмені, варимо 7-10 у підсоленій воді.
Нагадаємо про рецепт смачних пирогів з грибами , куркою та овочами: зручні порції, яких вистачить кожному.
Раніше ми повідомляли про ідеальний варіант затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина.
Також не зайвим буде гідна конкуренція глінтвейну: як приготувати пряний яблучний сидр, щоб зігрітися та підняти настрій. Під час приготування напою вдома стоятиме неймовірний аромат яблука та спецій.