Пельмішки є важливим складником морозильника майже в кожній родині. Це відмінний варіант вечері на випадок нестачі часу або втоми.

Однак, бачачи ціни в супермаркетах хочеться просто вити вовком. Але ніхто ж не забороняє нам зробити стратегічний запас, після якого ви забудете геть-чисто про магазинне заморожування.

Заморожені пельмені
Заморожені пельмені

Інгредієнти:

тісто:

  • Борошно 3 склянки;
  • Яйце 1 шт.;
  • Соль 1 ч.л.;
  • Олія раст. 3 ст.л;
  • Окріп 1 склянка (250 мл);

Начинка:

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
  • Фарш яловичий 800 г;
  • Цибуля 300-500 г;
  • Сіль, перець, спеції на смак;
  • Вода 100-200 мл.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

У муку додаємо яйце, сіль, масло, перемішуємо, додаємо окріп, так-так, саме окріп, не теплу або гарячу воду, а саме окріп, все перемішуємо, і місимо тісто, борошно можна не підсипати, тісто не липне ні до чого, накриваємо і забуваємо на 10 хвилин, паралельно робимо начинку, якщо м'ясо селі, то можете не додавати воду, далі розкочуємо, і ліпимо пельмені, варимо 7-10 у підсоленій воді.

Пельмені, кадр з відео
Пельмені, кадр з відео

Нагадаємо про рецепт смачних пирогів з грибами , куркою та овочами: зручні порції, яких вистачить кожному.

Раніше ми повідомляли про ідеальний варіант затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина.

Також не зайвим буде гідна конкуренція глінтвейну: як приготувати пряний яблучний сидр, щоб зігрітися та підняти настрій. Під час приготування напою вдома стоятиме неймовірний аромат яблука та спецій.