Млинці за цим рецептом сподобаються навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Страва виходить в міру солодкою, пряною і дуже смачною.

Приготування не займе багато часу, а млинці можна подавати як у теплому, так і холодному вигляді. Також за бажанням поливайте їх з розтопленим шоколадом або згущеним молоком.

Млинці з начинкою з гарбуза та яблук, фото kashevarnya
Млинці з начинкою з гарбуза та яблук, фото kashevarnya

Інгредієнти для начинки:

  • Варена м'якоть гарбуза - 150 г
  • М'якоть сирого яблука - 150 г
  • Гвоздика - 2 шт.
  • Кориця – 3 ч.л.
  • Цукор - 3–4 ст.л.

Для тесту:

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги "Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Показати ще
  • Молоко - 200 мл
  • Борошно - 150 г
  • Яйце - 2 шт.
  • Цукор - 4 ст.л.
  • Ванільний цукор - 10 г
  • Какао - 3 ст.л.
  • Соняшникова олія - 2 ст.л.
  • Вершкове масло - за бажанням

Як приготувати:

Сиру м'якоть гарбуза варити після закипання 30-40 хвилин до готовності. У воду, де буде варитися гарбуз додати гвоздику (можна також корицю та ваніль за бажанням).

Приготувати млинці. Після готовності кожного млинця - змащуйте його зовсім трохи вершковим маслом, він буде соковитішим. З вказаних інгредієнтів вийде приблизно 10 млинців.

Коли гарбуз буде готовий, перетерти його на тертці. Яблука очистити і перетерти. Помістити яблука та гарбуз на розігріту сковороду та закарамелізувати начинку з корицею та цукром. Постійно помішувати до повного розчинення цукру та кориці. Щедро перемазати всю поверхню млинця начинкою і загорнути в трубочку.

Нагадаємо, ця ікра врятувала гриби, які вже поперек горла: простий рецепт смачної намазки та начинки

Раніше ми писали про те, що тільки цей рецепт визнає чоловік: сало в розсолі, яке завжди прикрасить ваш стіл

Як повідомляв Знай.ua, магазинні чоловік більше не їсть: рецепт соковитих домашніх пельменів з яловичини