Млинці за цим рецептом сподобаються навіть тим, хто не дуже любить гарбуз. Страва виходить в міру солодкою, пряною і дуже смачною.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПриготування не займе багато часу, а млинці можна подавати як у теплому, так і холодному вигляді. Також за бажанням поливайте їх з розтопленим шоколадом або згущеним молоком.
Інгредієнти для начинки:
- Варена м'якоть гарбуза - 150 г
- М'якоть сирого яблука - 150 г
- Гвоздика - 2 шт.
- Кориця – 3 ч.л.
- Цукор - 3–4 ст.л.
Для тесту:
- Молоко - 200 мл
- Борошно - 150 г
- Яйце - 2 шт.
- Цукор - 4 ст.л.
- Ванільний цукор - 10 г
- Какао - 3 ст.л.
- Соняшникова олія - 2 ст.л.
- Вершкове масло - за бажанням
Як приготувати:
Сиру м'якоть гарбуза варити після закипання 30-40 хвилин до готовності. У воду, де буде варитися гарбуз додати гвоздику (можна також корицю та ваніль за бажанням).
Приготувати млинці. Після готовності кожного млинця - змащуйте його зовсім трохи вершковим маслом, він буде соковитішим. З вказаних інгредієнтів вийде приблизно 10 млинців.
Коли гарбуз буде готовий, перетерти його на тертці. Яблука очистити і перетерти. Помістити яблука та гарбуз на розігріту сковороду та закарамелізувати начинку з корицею та цукром. Постійно помішувати до повного розчинення цукру та кориці. Щедро перемазати всю поверхню млинця начинкою і загорнути в трубочку.
Нагадаємо, ця ікра врятувала гриби, які вже поперек горла: простий рецепт смачної намазки та начинки
Раніше ми писали про те, що тільки цей рецепт визнає чоловік: сало в розсолі, яке завжди прикрасить ваш стіл
Як повідомляв Знай.ua, магазинні чоловік більше не їсть: рецепт соковитих домашніх пельменів з яловичини