Максимально простий рецепт пісної страви, в якій міститься зовсім мало калорій, але при цьому дуже ситний. У нашому супі багато білка, так що обід вийде ситним. Повідомляє Clutch.

Цей вегетаріанський супчик ідеальний для обіду.

Склад:

  • Сушені білі гриби – 80 г
  • Маленька цибулина для бульйону
  • Гарбуз — 80 г
  • цибуля Ріпчаста — 80 г
  • Нарубаний пучок зелені
  • Квасоля — 200 г
  • Морква — 80 г
  • Картопля — 80 г

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Олег Старіков про зупинку бойових дій: «Чекати залишилося зовсім недовго» Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями Українцям перерахували субсидії: як дізнатись новий розмір виплат Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Показати ще
  1. Напередодні замочити квасолю, через 12 годин зварити до готовності в підсоленій воді.
  2. Гриби промити в теплій воді, замочити на 2 години в 2 л холодної, потім в ній же і варити.
  3. Додати очищену і розрізану навпіл цибулину і варити годину при слабкому кипінні. Готовий бульйон процідити, гриби промити холодною водою і дрібно їх нашаткувати.
  4. Покласти в бульйон моркву, цибулю і картоплю, порізані кубиками, варити 10 хвилин. Потім додати квасолю і порізану кубиками гарбуз і варити до готовності. Перед подачею посипати зеленню.

Нагадаємо, рецепт корисного овочевого пирога.

Як повідомляв портал "Знай.uа", якщо ви сидите на жорсткій дієті, але раз в тиждень можете розслабитися, то приготуйте цю дивовижну тріску варену з яблуком і хріном.

Також "Знай.uа" писав, корисний рецепт салату з солодкою морквою.