Виявляється, голубці можна приготувати не лише зі звичайної капусти. Пекінська капуста набагато ніжніше білокачанної, тому голубці просто тануть у роті. Гриби і сир надають пікантність, а куряче філе – ситість. Порадуйте себе і своїх близьких чудовим блюдом.

Інгредієнти:
пекінська капуста – 10 великих аркушів;
печериці свіжі – 150 грам;
сир зернистий – 2-3 столові ложки;
куряче філе – 500 грам (можна використовувати готовий фарш);
помідори – 1-2 штуки;
зелень (кріп) – один пучок;
сіль / перець – за смаком.
Для приготування заливки:
паста томатна – 2 столові ложки;
часник – 2 зубці;
сіль;
вода.

Голубці, фото Вечірній Київ
Голубці, фото Вечірній Київ

Спосіб приготування
Філе перекручуємо на м'ясорубці і кладемо у велику миску. Печериці і помідори промиваємо, нарізаємо маленькими квадратиками і додаємо у фарш. Зелень шаткуємо і разом з сиром, спеціями кидаємо в миску до овочів і фаршу, все перемішуємо. Пекінську капусту розбираємо на листя, які укладаємо в каструлю з окропом на 3-4 хвилини, а після, дістаємо і молоточком «простукиваем» великі прожилочки. В оброблені листя накладаємо начинку, загортаємо конвертиком і складаємо в форму.

Готуємо заливку

Популярні новини зараз
Головне за 20 липня: скасування субсидій, різке здорожчання хліба, спека 50 градусів та винні буряти у путіна Як ТЦК можуть оштрафувати українців, які не мають ні житла, ні грошей: покарання знайдеться Графіки більше не застосовуються: де в Україні скасували відключення світла Платити за електроенергію потрібно по-новому: постачальник послуг попередив споживачів
Показати ще

Часник пропускаємо через прес, додаємо в томатну пасту, розмішати з водою, сіллю.
Заливкою поливаємо голубці, закриваємо фольгою і ставимо у розігріту духовку на 40 хв. (180 С).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що для читачів підготували рецепт ситних сендвічів з домашнім сиром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт хрустких курячих крилець.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували рецепт вершкового тарту з ананасами та чорницею.