Цей рецепт приготування свинини зовсім не для новачка на кухні, а для впевненої у своїх силах господині. Подається ця страва з вершково-грибним соусом, що додасть м'ясу вишуканого і незвичайного смаку. Порадуйте себе та близьких на карантині всього за годину.

Основні інгредієнти:

- свинячі відбивні 4 шт.

- рослинне масло 4 ст. л.

- вершкове масло 2 ч. л.

Популярні новини зараз
Українці в паніці змітають із полиць пристрої для зарядки: ціни починають не кусатися, а з'їдати Українці отримають від ПФУ нові виплати, і це не пенсія: кому прийдуть додаткові гроші Українці не можуть скористатися перевагами двозонних лічильників: чому немає обіцяної економії І світло буде, і заплатимо менше: українцям підказали, як зменшити суми у платіжках
Показати ще

- цибуля ріпчаста 2 шт.

- часник 4 зубчики

- печериці свіжі 300 г.

- чебрець сушений 1 ч. л.

- сіль за смаком

- перець чорний мелений

- вершки 10-20% 160 мл

- кріп свіжий 2 гілочки

Як готувати свинину в вершково-грибному соусі

свинина, фото Pxhere
свинина, фото Pxhere

1. Підготувати свинячі антрекоти. Посолити і поперчити за смаком з обох сторін.

2. У сковороді розігріти обидва види масла. Обсмажити свинину з обох сторін протягом 3-4 хвилин. Перекласти в тарілку.

3. Всипати в сковороду нарізану півкільцями цибулю, обсмажити пару хвилин.

4. Печериці нарізати пластинками і додати до цибулі. Влити ще ложку масла і готувати, помішуючи, близько 4-5 хвилин.

5. Часник нарізати дрібними кубиками, додати до грибів. Туди ж всипати чебрець. Посолити і добре перемішати.

6. Влити вершки, дати закипіти. Перекласти у форму для запікання м'ясо і соус з грибами. Духовку розігріти до 200 градусів.

7. Готувати в духовці 30 хвилин. Присипати свіжою зеленню, кропом або петрушкою.

Страва вашої мрії готова, приємного апетиту! Зберігайте собі рецепт, щоб блиснути кулінарною винахідливістю.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "МастерШеф" Клопотенко поділився авторськими рецептами страв на Великдень.

Також портал Знай.uа писав, що сподобається не тільки вегетаріанцям – пряний картопляний суп без м'яса.