Цей рецепт приготування свинини зовсім не для новачка на кухні, а для впевненої у своїх силах господині. Подається ця
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсновні інгредієнти:
- свинячі відбивні 4 шт.
- рослинне масло 4 ст. л.
- вершкове масло 2 ч. л.
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- часник 4 зубчики
- печериці свіжі 300 г.
- чебрець сушений 1 ч. л.
- сіль за смаком
- перець чорний мелений
- вершки 10-20% 160 мл
- кріп свіжий 2 гілочки
Як готувати свинину в вершково-грибному соусі
1. Підготувати свинячі антрекоти. Посолити і поперчити за смаком з обох сторін.
2. У сковороді розігріти обидва види масла. Обсмажити свинину з обох сторін протягом 3-4 хвилин. Перекласти в тарілку.
3. Всипати в сковороду нарізану півкільцями цибулю, обсмажити пару хвилин.
4. Печериці нарізати пластинками і додати до цибулі. Влити ще ложку масла і готувати, помішуючи, близько 4-5 хвилин.
5. Часник нарізати дрібними кубиками, додати до грибів. Туди ж всипати чебрець. Посолити і добре перемішати.
6. Влити вершки, дати закипіти. Перекласти у форму для запікання м'ясо і соус з грибами. Духовку розігріти до 200 градусів.
7. Готувати в духовці 30 хвилин. Присипати свіжою зеленню, кропом або петрушкою.
Страва вашої мрії готова, приємного апетиту! Зберігайте собі рецепт, щоб блиснути кулінарною винахідливістю.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо,
Як повідомляв портал Знай.uа,
Також портал Знай.uа писав, що