Часто у господинь трапляється, коли млинчиків вийшло занадто багато, а заздалегідь підготовлена начинка закінчилася. Якщо не знаєте, що в них покласти, вибирайте зі списку начинок.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися1. Картопляна. Картоплю очистити, зварити, додати невелику кількість рідини. Підсолити, додати дрібно нарізану смажену цибулю.
2. Рисова. Рис зварити в трохи підсоленій воді, змішати з посіченими вареними яйцями.
3. Печінкова. Курячу печінку обсмажити і згасити з цибулею і морквою, прокрутити через м'ясорубку.
4. М'ясна. Фарш змішати з подрібненою цибулею, посолити, поперчити. Прожарити на сковороді до повної готовності.
5. Грибна. Печериці зварити, рідину злити. Гриби перекрутити зі смаженою цибулею.
6. Капустяна. Капусту нарізати, згасити до готовності, додавши в кінці сіль і спеції. Вмішати сире яйце, дочекатися, поки жовток і білок завариться в капусті.
7. Гречана. З крупи зварити розсипчасту кашу, обсмажити на вершковому маслі з цибулею і морквою.
8. Рибна. З консервів злити рідину, стовкти виделкою, додати часник. Прогріти рибну масу в сковороді під кришкою.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ситний турецький суп з червоної сочевиці – страва, яка зарядить енергією на весь день.
Як повідомляв портал Знай.uа, Party на Прикарпатті – гуцульський гуляш для справжніх козаків.
Також Знай.uа писав, домашній натуральний сир з зеленню – після цього рецепту ви забудете про магазинний.