Всесвітньо відомий шеф-кухар з Австралії Роб Ніксон розповів, в чому полягає секрет приготування того самого "ідеального" картопляного пюре.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з австралійських телеканалів.

Кухар Роб Ніксон, скріншот: YouTube
Кухар Роб Ніксон, скріншот: YouTube

За словами Ніксона, необхідно починати зі встановлення на плиту каструлі з підсоленою водою, яка як раз підігріється, поки ви будете чистити картоплю. Профі заявив, що картопляну шкірку викидати не варто — вона ще знадобиться.

картопляне пюре, фото з вільних джерел
картопляне пюре, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Рецепт ідеального пюре

Картоплю потрібно порізати навпіл і варити 12-15 хвилин. Зливши воду через друшляк, овочі можна пом'яти за допомогою прес-пюре. У цей же момент слід додати сіль, білий перець і м'яке вершкове масло. Потім треба ретельно перемішати всі інгредієнти.

Найважливіший крок - приготування молока. Ніксон ставить його на сильний вогонь і додає туди картопляну шкірку, яка надає пюре неповторний насичений смак. Для його отримання кухар пропонує гріти молоко близько 2 хвилин. Потім молоко слід відфільтрувати і додати розім'яту раніше картоплю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, від цієї рибки за вуха не відтягнеш — апетитний мінтай під маринадом з овочів.

Як повідомляв Знай.uа хрустка смакота від одеської бабусі рецепт малосольних огірочків з морського узбережжя.

Знай.uа писав, орехово-карамельні іспанські тістечка "Кармелітас" - це краще за будь-який шоколадний батончик.