Страва, яку називають кондитерською ковбасою - дуже смачна, хоч і назву має дещо специфічну і здатну навести на хибні висновки. Така ковбаса - десерт, який отримав свою назву через продовгувату форму, як у ковбаси, хоча насправді це солодкий висококалорійний рулет. Традиційно, її ріжуть на тоненькі шматочки та подають разом із гарячими напоями.

Дивовижно, проте цей рецепт потребує лише трьох інгредієнтів:

350 г печива (найкраще пасує “Топлене молоко”)

банка згущеного молока

100 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Показати ще

Приготування солодкої ковбаски, фото YouTube
Приготування солодкої ковбаски, фото YouTube

Спосіб приготування

Масло потрібно дістати заздалегідь, щоб воно стало м'яким.

Перекладіть м'яке масло до глибокої ємності.

Покладіть туди варене згущене молоко

Збити блендером, поки не виникне однорідна маса

Печиво покладіть у пакет і “розбийте” на дрібненькі шматочки

Отримані крихти висипте у суміш та перемішайте

Масу викладіть на харчову плівку та сформуйте “ковбаску”.

Закрутіть ваш рулет максимально щільно плівкою і поставте в холодильник на три години. (Альтернатива, яка допоможе, якщо вам потрібно швидко приготувати цю страву: покладіть рулет до морозильної камери на годину).

Вуаля! Лише три інгредієнти, максимально прості дії - яка смакота в результаті!

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Простий шоколадний десерт лише з двох інгредієнтів, рецепт до снаги навіть лінивим.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тістечка, вафлі, кекси і торти — рецепти приготування улюблених десертів з дитинства.

Також Знай.ua писав, що Швидкий десерт, що тане у роті — приготування пісочного тістечка з вишневим конфітюром.