Якісну копчену рибу, здавалося б, визначити не так просто. Однак потрібно лише знати деякі хитрощі і тоді ви завжди виберете свіжу і якісну рибу, якої не отруїтеся.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВарто пам'ятати, що:
- Тушка риби холодного копчення повинна бути щільною і злегка присушенной, сольовий наліт є варіантом норми.
- М'ясо риби гарячого копчення повинна бути однорідного кольору. Важливо, щоб легко відокремлювалося від кісток.
- Звертайте увагу на вдавлювання на тушці у вигляді картатого малюнка. Це ознака того, що коптили рибу натуральним способом.
- Справжня копчена риба має запах деревного диму.
Ознаки копченої риби поганої якості:
- Має дуже яскраве забарвлення і жовті прожилки в розрізі.
- М'яка і волога.
Раніше ми розповідали, що магазинний пекарський порошок можна зробити своїми руками. Для цього потрібно взяти 12 частин просіяного борошна, додати туди 5 частин соди і лимонну кислоту, 3 частини. Для змішування інгредієнтів використовуйте дерев'яну ложку і сухий посуд. А отриманий склад можна зберігати в сухий скляній банці для наступних кулінарних експериментів. Такий домашній порошок виручить вас при випічці здоби, бісквітів, виробів із заварного або пісочного тіста.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова поділилася ідеєю для ідеального обіду.
Як повідомляв Знай. ua, традиційне білоруське блюдо, яке готується простіше простого.
Також Знай. ua писав, що коли немає хліба виручать пахучі паляниці на кефірі.