Якщо у холодильнику майже порожньо, а в магазин йти зовсім не хочеться, вас врятують оригінальні
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПіца в батоні
Цей спосіб виручить, коли дуже захотілося піци, а замішувати тісто немає часу. Розріжте буханець вздовж і вийміть м'якуш. Наріжте шинку і сир на дрібні кубики. Змастіть батон кетчупом зсередини і покладіть начинку. Можна ще додати сире яйце, а тоді запекти у духовці. Всього за 10—15 хвилин на вашому столі з'явиться незвичайна піца з апетитною начинкою і золотистою скоринкою.
Сирний суп
Класичний сирний суп стане ще смачнішим, якщо до нього подати обсмажені на оливковій олії шматочки хліба з тонким шаром томатного соусу або кетчупу.
Клаб-сендвіч
Для приготування сендвічів підійде практично все, що ви знайдете у своєму холодильнику. Поживною основою для сендвіча на пшеничному хлібі стануть сир, шинка і скибочки вареного яйця.
Легкий салат
Для приготування цього салату знадобляться всі ті ж базові інгредієнти. Наріжте шинку, сир, варене яйце на тонкі смужки і перемішайте в глибокій посудині.
Повітряний омлет
Це класичне блюдо для сніданку можна приготувати буквально за пару хвилин. Головне добре збити яйця до утворення повітряної піни, тоді додати сир і трохи шинки.
Яйця пашот з грінками
Яйця пашот готувати нескладно: розбити яйце і вилити вміст у киплячу підсолену воду. Через 3 хвилини страва готова. Білок швидко згорнеться, а жовток залишиться трохи рідким. Подавати яйця пашот найкраще зі шматочком хліба, обсмаженим на сковороді з двох сторін.
Рулетики з шинкою і сиром
Наріжте шинку і сир на тонкі скибочки і скрутіть в рулетики, закріпивши шпажкою. Смачно, швидко і ситно. Прикрасити страву можна будь-яким соусом.
Яєчні човники
Легка в приготуванні, але дуже смачна закуска. Яєчний жовток розім'яти, додати зелень, нарізаний бекон або шинку і нафарширувати цією масою білки, прикрасити петрушкою.
Паштет з шинки з сиром
Паштет особливо смакує, коли намазати його на шматочок запеченого, хрусткого хліба, змащеного томатним соусом. Для приготування потрібно подрібнити шинку і сир в блендері, поперчити і посолити за смаком.
Хлібна юшка
Рецепту цього незвичайного супу вже понад 500 років. Обсмажте скибочки хліба на рослинній олії, а потім перекладіть в каструлю, додайте курячий бульйон і доведіть до кипіння. Варити юшку потрібно близько 20 хвилин, додавши шматочки курки і обсмажену цибулю з морквою. Подайте суп гарячим, посипавши подрібненим яєчним жовтком.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,