Якщо звичайні бутерброди вже набридли, спробуйте приготувати фарширований багет. Фарширований багет з м'ясом і сиром замінить і сосиску в тісті, і бублик з фаршем — закуска оригінальна і проста водночас. Особливо цікаво готувати її буде дітям.

Інгредієнти:

  • Багет — 1 шт.
  • Курячий або яловичий фарш — 200 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Пармезан — 40 г
  • Моцарелла — 20 г
  • Базилік — за смаком
  • Твердий сир — за смаком
  • Сіль — за смаком

Фарширований багет, скріншот: YouTube
Фарширований багет, скріншот: YouTube

Приготування:

Для приготування начинки змішайте фарш з пармезаном, подрібненим в крихту, і дрібно нарізаною моцарелою. Вбийте яйце, додайте рвані листочки базиліка. Посоліть начинку за смаком. Начиніть нею кондитерський мішок або пакет з надрізом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Показати ще

Багет розріжте на однакові шматочки. Пальцями примніть м'якуш. Наповніть отвори багета фаршем та викладіть у форму для запікання. Готуйте закуску в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім накрийте кожен шматочок багета пластинкою твердого сиру. Готуйте при тій же температурі ще 10 хвилин.

Фарширований багет краще подавати до столу ще теплим, однак закуска смакуватиме й в холодному вигляді.

Фарширований багет, скріншот: YouTube
Фарширований багет, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки