Якщо звичайні бутерброди вже набридли, спробуйте приготувати фарширований багет. Фарширований багет з м'ясом і сиром замінить і сосиску в тісті, і бублик з фаршем — закуска оригінальна і проста водночас. Особливо цікаво готувати її буде дітям.

Інгредієнти:

  • Багет — 1 шт.
  • Курячий або яловичий фарш — 200 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Пармезан — 40 г
  • Моцарелла — 20 г
  • Базилік — за смаком
  • Твердий сир — за смаком
  • Сіль — за смаком

Фарширований багет, скріншот: YouTube
Фарширований багет, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Білик спіткала карма Фріске, співачка більше не може мовчати: "Проблеми, як у Жанни"

Курс валют на 23 листопада: прийшов час рятувати кишені, що буде з гривнею

Дружина Дзідзьо зворушливо привітала коханого архівними фото з-під вінця: "Пробач, я спізнилась на весілля"

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

Для приготування начинки змішайте фарш з пармезаном, подрібненим в крихту, і дрібно нарізаною моцарелою. Вбийте яйце, додайте рвані листочки базиліка. Посоліть начинку за смаком. Начиніть нею кондитерський мішок або пакет з надрізом.

Багет розріжте на однакові шматочки. Пальцями примніть м'якуш. Наповніть отвори багета фаршем та викладіть у форму для запікання. Готуйте закуску в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім накрийте кожен шматочок багета пластинкою твердого сиру. Готуйте при тій же температурі ще 10 хвилин.

Фарширований багет краще подавати до столу ще теплим, однак закуска смакуватиме й в холодному вигляді.

Фарширований багет, скріншот: YouTube
Фарширований багет, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки