Не завжди магазинну сметану можна називатися справжньою сметаною. Часто консистенція
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Молоко — 500 мл
- Сметана — 2 ст. л.
Приготування:
Молоко влийте в сотейник, нагрійте до температури 37– 40 градусів. Більше нагрівати не варто, оскільки доведеться остуджувати — бактерії живуть у теплому, але не гарячому середовищі. Додайте до теплого молока сметану та ретельно перемішайте.
Тепер перелийте суміш у чисту банку, укутайте кількома рушниками і залиште в теплі на ніч. На наступний день сметана готова. Продукт зберігати у холодильнику. Домашню сметану з молока можна приготувати й з допомогою спеціальної бактеріальної закваски.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,