Приготувати ніжний сирний торт з вишнею просто і швидко. Сирний торт з вишневим желе поєднує в собі відразу кілька
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 25 г желатину;
- 350 мл води;
- 300 г сиру
- 1 ст. л. сметани;
- 2 ст. л. згущеного молока;
- 400–500 г свіжої або замороженої вишні;
- 5 ст. л. цукру;
- 2 яйця;
- 2 ст. л. борошна;
- 1 ст. л. какао-порошку;
- 1 трісок. солі;
- ваніль за смаком.
Приготування:
Желатин залити 150 мл холодної води і почекати поки набрякне. Сир перетерти через сито, а рідину з нього обов'язково злити або вичавити через марлю. В перетертий сир додати сметану і згущене молоко та ретельно перемішати. Помісти вишню в каструлю з 150–200 мл води. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім вимкнути і додати 2 ст. л. цукру. Все перемішати.
Для бісквіта збити яйця в пишну піну. Додати цукор, що залишився, ваніль і сіль. Ще раз збити. Потім просіяти борошно з какао і ретельно перемішати. Вилити тісто у форму для випікання діаметром 20 сантиметрів, застеливши дно пергаментом. Випікати корж близько 10 хвилин при 180 градусах. Готовність перевіряти зубочисткою.
Теплу вишню в соку злити через чисто. У сік додати набряклий желатин і добре перемішати. Вишневий сік повинен трохи постояти і стати схожим на кисіль. Готовий бісквіт вийняти з форми і перевернути глянсовою стороною вниз. Помісти його назад у форму, застелену новим пергаментом. За бажанням просочити корж вишневим соком або коньяком.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,