Котлети по-київськи — це популярна ресторанна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- куряче філе - 500 г
- вершкове масло - 150 г
- петрушка, кріп
- сіль, перець за смаком
- борошно - 200 г
- яйця - 4-5 шт.
- панірувальні сухарі - 300 г
Приготування:
Масло кімнатної температури потрібно змішати з дрібно нарізаною зеленню. Готову суміш перекласти на харчову плівку, сформувавши "ковбаску", і покласти в морозилку на 30 хв. З курячої грудки зрізати мале філе і відбити з допомогою кухонного молотка. Велике філе розрізати уздовж і також відбити молотком.
Холодне масло розділити на 4 шматки вагою по 30 г. Відбите мале філе розрізати навпіл і кожну частину загорнути шматочок масла. Уздовж кожного пласта великого відбитого філе по центру викласти мале філе і туго скрутити, надаючи форму котлети. Поставити котлети в морозилку на 25-30 хв.
Панірування. Яйця збити. Котлети обваляти в борошні, а потім – у яйцях та сухарях. Ще раз обваляти в яйцях, і знову в сухарях. Розігріти в сковороді олію і обсмажити котлети близько 3 хв до золотистого кольору. Тепер поставити їх в духовку, розігріту до 180 С на 15-20 хв.
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,