Популярний український кулінарний експерт Євген Клопотенко поділився
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 1 яйце
- 12; ч. л. цедри лимона
- 1 цибуля
- 1 ч. л. меленого коріандру
- 5 ст. л. панірувальних сухарів
- Сіль / перець
Для соусу:
- 1 томат
- 1 яблуко
- 1 зубчики часнику
- 1-2 ст. л. томатної пасти
- 50-70 мл води
- 2-3 гілочки петрушки
- Сіль / перець
Приготування:
Куряче філе дрібно порубати гострим ножем, перетворюючи його в рубаний фарш. Посолити його та поперчити, додати коріандр (1 ч. л.) і цедру лимона (½ ч. л.). Цибулину натерти на крупній тертці. Вбити у фарш яйце і добре його вимісити. Сформувати невеликі котлетки і запанірувати їх в сухарях.
Викласти котлети на деко, застелене пергаментом. Випікати в духовці з температурою 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Важливо не пересушити котлети, але і повністю їх пропекти, щоб в середині не було сирого рубленого фаршу.
Томатно-яблучний соус. У сотейнику з'єднати нарізаний дрібними кубиками томат (1 шт.), з натертим разом зі шкіркою яблуком (1 шт.). Додати подрібнений часник (1 зубчик), томатну пасту (1-2 ст. л.), воду (50-70 мл) і гілочки петрушки (2-3 шт.). Посолити, поперчити і тушкувати 3 хвилини. Готовий соус перебити блендером до стану пюре. Подавайте готові рубані котлети з томатно-яблучним соусом.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,