Найдрібніша картопля правильно приготована виходить ніжною та приголомшливо смачною. Пропонуємо зручний спосіб
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися- 1 кг дрібної молодої картоплі
- 4 ст. л. оливкової олії або топленого вершкового масла
- невеликий пучок кропу
- головка молодого часнику
- шматочок вершкового масла
- велика морська сіль
Приготування:
У глибоку каструлю або сотейник з товстим дном і з антипригарним покриттям налити масло, поставити на вогонь. Картоплю ретельно помити зі щіткою, висушити паперовим рушником і опустити в каструлю з киплячим маслом. Кришку щільно закрити.
Обсмажувати картоплю на середньому вогні, не відкриваючи кришку і періодично струшуючи її, щоб картопля рівномірно обжарилася. Перевірити на м'якість: дрібну картоплю через 15 хв, а більшу — через 20. Кріп порізати або порвати, часник дрібно порубати.
У готову картоплю додати кріп, часник, сіль і шматочок вершкового масла. Закрити каструлю кришкою і добре струснути її. Ще раз на 1 хвилину поставити на вогонь. Картопля виходить з підсмаженою скоринкою, а всередині м'яка і розсипчаста.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,