Вершковий картопляний суп пюре — це не лише красива, а й дуже смачна
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 5 середніх картоплин, нарізаних кубиками
- 3 середні моркви, очищені і нарізані
- 2 стебла селери, нарізаного
- 1 біла цибуля, нарізана
- 400 мл курячого бульйону або води
- сіль і чорний перець за смаком
- ⅓ склянки вершкового масла
- ⅓ склянки універсального борошна
- 2 і ½ склянки молока
- ½ склянки сметани
Для сервірування:
- Сир, тертий
- 150 г бекону, приготованого і подрібненого
- Зелена цибуля
Приготування:
Нарізати кубиками картоплю, моркву, селеру та цибулю і покласти їх у каструлю. Залити овочі водою або курячим бульйоном. Посолити та поперчити. Поставити нарізані овочі варитися.
Окремо розтопити вершкове масло, додати борошно і добре розмішати. Тепер долити у посудину молоко і знову ретельно вимішати.
Влити суміш масла, борошна і молока до зварених овочів, перемішати. Додати сметану. Готову страву влити у тарілку, посипати її сиром беконом та зеленню. Також можна додати домашні сухарики і перемолоти суп блендером.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,