Фарширований болгарський перець є ідеальною
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяДва найкращих рецепти ароматних фаршированих перців пропонує
Фаршировані перці з м'ясом і рисом
Інгредієнти:
- болгарський перець - 10 шт.
- м'ясний фарш - 500 г
- рис (відварений) - 200 г
- морква - 2 шт.
- цибуля - 2 шт.
- сметана - 150 г
- томатна паста - 200 г
- спеції — за смаком
Приготування:
Нарізаємо дрібно цибулю, моркву натираємо на тертці. Половину цибулі і моркви обсмажуємо на рослинній олії. У глибокій ємності змішуємо м'ясний фарш і відварений рис, додаємо обсмажену цибулю, моркву і спеції за смаком. Перемішуємо все.
Очищаємо перець та наповнюємо його фаршем. В окремій каструлі змішуємо томатну пасту і сметану, додаємо решту моркву і цибулю, перемішуємо все. Викладаємо в каструлю фаршировані перці. Наливаємо воду, яка повинна доходити до середини перців, тушкуємо 40 хв.
Перець, фарширований баклажанами
Інгредієнти:
- болгарський перець (великий) - 2 шт.
- баклажан - 2 шт.
- помідор - 2 шт.
- морква - 2 шт.
- цибуля - 2 шт.
- часник - 3 зубчики
- спеції — за смаком
Приготування:
Очищаємо цибулю та нарізаємо кубиками. Очищену моркву натираємо на тертці. Знімаємо шкірку з помідорів і нарізаємо кубиками. Так само кубиками нарізаємо баклажани. Половину нарізаної цибулі обсмажуємо на олії, додаємо спеції за смаком, кладемо у сковороду баклажани. Обсмажуємо овочі до золотистого кольору.
Окремо обсмажуємо цибулю з морквою, додаємо спеції. Додаємо нарізаний помідор і подрібнений часник. Тушкуємо на повільному вогні 10 хв. Перекладаємо начинку в каструлю. Перець очищаємо від насіння, плодоніжки і розрізаємо на 2 частини.
У кожну з половинок викладаємо начинку з баклажанів з цибулею. Викладаємо фаршировані перці в каструлю з соусом і тушкуємо близько 15-20 хв на повільному вогні.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,