На сьогодні голубці готують з різними начинками: від традиційних із м'ясом і рисом до вегетаріанських. Це чудова друга
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПеревіреним рецептом голубців по-корейськи поділилася професійний кухар Юлія Харик, пише портал "
Інгредієнти:
- капуста білокачанна середнього розміру,
- морква 3-4 шт.,
- зелень (кріп або петрушка) 1 пучок,
- спеції (для моркви по-корейськи) 1 пакетик,
- оцет (9%) 200 мл,
- олія 0,25 склянки,
- сіль, цукор, часник за смаком
Приготування:
У каструлю налийте води, додайте туди трохи солі та оцту, коли вода закипить, покладіть качан капусти. Варіть близько 5-7 хвилин, поки листя не стане прозорим і м’яким, витягніть капусту і розберіть. Дайте їй охолонути.
Моркву натріть на тертці для корейської моркви. Додайте спеції і залиште на 30-35 хвилин, щоб морква просочилася спеціями. Втисніть до моркви часник і додайте дрібно нарізану зелень, добре перемішайте. На капустяне листя покладіть трохи моркви і сформуйте голубці, щільно укладіть їх в каструлю. Залийте киплячим маринадом.
Маринад: Змішайте 2 склянки води, 1 склянку цукру і 3 столові ложки солі, доведіть до кипіння і додайте 200 мл оцту і ¼ склянки рослинної олії. Готові голубці покладіть в холодильник на 24 години для маринування. У такому вигляді голубці можна зберігати в холодильнику до 2-х тижнів.
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,