Пропонуємо спробувати простий домашнього французького сиру, який за смаком не поступається магазинним. Всього кілька інгредієнтів, трохи часу — і корисне блюдо готове. Такий сир можна додавати в салати, робити бутерброди, закуски, а можна їсти просто з чаєм і медом. Ніжний смак і ненав'язливий аромат сиру сподобаються кожному. Рецептом ділиться сайт "Со вкусом".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- Сир - 500 г
- Молоко - 500 г
- Яйце - 1 шт.
- Сода - 0,5 ч. л.
- Вершкове масло - 50 г
- Сіль - на смак
Приготування:
Змішайте в каструлі сир (9% жирності) і молоко (3,5% жирності). Поставте на вогонь, доведіть до кипіння, постійно помішуючи. Продовжуйте варити, помішуючи, на повільному вогні. Коли молоко згорнеться, перекиньте сирну масу в сито з марлею.
Коли сироватка стече, додайте соду, масло, яйце і поставте на повільний вогонь. Варіть 5 хвилин, постійно помішуючи. Зніміть з вогню і перекладіть в спеціально підготовлену форму. Форму можна застелити марлею, щоб потім легко вийняти сир. Поставте сир на ніч у холодильник, а вранці він буде готовий до вживання.
Обов’язково підпишись на наш канал у , аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, . Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні
Також Знай.uа" писав,